Florent Pallares

Cineasta, professor i formador, Florent Pallares és membre de la fundació Film Spring Open des del 2008 i doctor en estudis cinematogràfics i audiovisuals.

És el director artístic de los Red Eyes Cool, un grup internacional de cineastes que gestiona especialment els projectes de cinema interactiu Super Tramp i Let's change the world.

Amb el doctor Thierry Gobert, és l’inventor del concepte de cine periodisme * que van poder experimentar del 2015 al 2021 amb la creació del Diploma Universitari de Fotoperiodisme, Captura i Imatges Aèries de la Universitat de Perpinyà Via Domitia, que es va transformar després del seu èxit en una llicenciatura professional: « Professions de la informació: periodisme i professions de la premsa » curs « Fotoperiodisme, mitjans digitals i imatges audiovisuals », on Florent és responsable de la formació audiovisual.

També és president d’Image In Cabestany, professor del programa Lycéens et Apprentis au Cinéma du CNC i s’encarrega de la formació audiovisual dels Tallers Culturals de la UPVD, del Liceu Pablo Picasso, del Servei de Joventut de la ciutat de Perpinyà i de Film Spring Open France.

Del 2018 al 2020, va supervisar, per a l’Institut Jean Vigo, els projectes Passeurs d’Images del CNC i Cinéma 100 ans de jeunesse de la Cinémathèque Française.

* El cineperiodisme es defineix per la producció d’informes cinematogràfics resultants de la col·laboració entre un cineasta i un fotoperiodista, en el marc de la investigació periodística i acadèmica.

%d blogueurs aiment cette page :