LET’S CHANGE THE WORLD

Let’s change the world és un projecte documental interactiu sobre persones que intenten canviar el món al ser nivell. El públic els podrà conèixer seleccionant-los per país o per tema.

Aquest projecte compta amb el suport de la fundació Film Spring Open, sota la supervisió de Florent Pallares, creador amb Barbara Kurzaj del grup de cineastes internacionals Red Eyes Cool. Està obert a totes les persones que vulguin ajudar en les diferents etapes de la creació i / o fer el seu propi documental. Aquests darrers han de durar menys de 16 minuts i han de ser enviats a través de la plataforma filmfreeway.

Aquests petits documentals també poden adoptar la forma de cineperiodisme. És una col·laboració entre fotoperiodistes i cineastes. Aquest concepte va ser inventat pels doctors Thierry Gobert i Florent Pallares, que van poder experimentar aquesta tècnica a través del diploma que van crear a la Universitat de Perpinyà Via Domitia i que el 2021 es va convertir en la llicenciatura professional: « Professions de la informació: periodisme i professions de la premsa » curs « Fotoperiodisme, mitjans digitals i imatges audiovisuals ». Alguns d’aquests estudiants ja han treballat a Canviem el món, amb els documentals penjats a la pàgina.

Un altre aspecte del projecte serà intentar crear una producció audiovisual el més ecològica possible. Hem dissenyat el making-of Make an interactive and ecological film in pandemic times per posar alguns exemples.

Es llançarà la primera temporada de Let’s change the world durant Film Spring Open Workshop a l’octubre del 2021 a Cracòvia. Es podrà accedir gratuïtament a totes les xarxes socials.

Els documentals Els documentals més ben valorats pel públic s’editaran en un llargmetratge, la recaptació de la qual es distribuirà als directors seleccionats.

%d blogueurs aiment cette page :